Voorruit, achterruit of zijruit vervangen

Wanneer u een sterretje of barst in uw voorruit heeft,
dan bekijken we bij Autoglaz altijd eerst of repareren mogelijk is.

Pas in uiterste gevallen zal de voorruit worden vervangen. Bij Autoglaz werken we met speciaal opgeleide monteurs die uiterst vakkundig een sterretje kunnen repareren. U kunt uw reparatie laten uitvoeren bij een van de Autoglaz Sterpunten. Afhankelijk van de grootte van het sterretje, bent u in principe in een half uur weer klaar en onderweg! Indien u verzekerd bent tegen ruitschade dan handelen wij dit af met uw verzekering.


Ruit vervangen

Mocht uw ruit toch moeten worden vervangen, omdat bijvoorbeeld het sterretje verder is uitgescheurd naar een barst, dan kunnen wij op professionele wijze uw ruit vervangen. U kunt tevens gebruik maken van onze serivce op locatie, bij u thuis of op het werk

 

Kosten voorruit vervangen

Indien u verzekerd bent tegen ruitschade dan handelen wij dit af met uw verzekering en zijn er vaak geen directe kosten voor u aan verbonden! Wel kan het uw eigen risico kosten zoals opgenomen in uw polisvoorwaarden. Dit vragen wij graag voor u na. Indien u niet verzekerd bent dan kunt u hier een offerte opvragen bij uw dichtsbijzijnde vestiging.
 

Ruitschade kunt u eenvoudig melden
via ons servicenummer 0800-235 45 29.