AVIA Gabo Mobiliteitshuis wordt AVIA XPRESS 

Geachte heer/mevrouw,

Allereerst wil ik u bedanken voor uw bezoek(en) bij het Gabo Mobilitietshuis. Ondanks alle goede tijden die ik met u heb mogen meemaken, wil ik u via deze weg laten weten te stoppen met het Gabo Mobiliteitshuis.


Het AVIA tankstation is overgenomen
door de
SO Retail groep.

Binnenkort zal het tankstation omgebouwd worden naar een onbemand AVIA XPRESS tankstation.


Inmiddels is uw huidige GABO tankpas komen te vervallen.
Als particuliere klant kunt u in het vervolg uw brandstof betalen met uw PINpas.
Als zakelijke klant kunt u een AVIA MKB-tankpas aanvragen. 

De exploitatie en facturatie hiervan zal door SO Retail B.V. als regionale AVIA partner worden verzorgd.
 

Vraag nu uw AVIA MKB-tankpas aan via info@so-retail.nl.
Of bel tijdens kantooruren naar (0172) 44 49 62


De voordelen van de AVIA MKB-tankpas

  • Snel en gemakkelijk 24/7 afrekenen bij 500 locaties in Nederland
  • Kosteloos gebruik van de pas, u betaalt alleen de brandstof/aankopen;
  • Twee wekelijks een overzichtelijke digitale factuur van alle transacties/tankpassen, dus één factuur en geen losse brandstof declaraties;
  • Online uw tankpassen beheren;
  • Autorisatie aankoopbevoegdheden zijn vooraf, per pas, in te stellen (diesel, benzine, wassen, olie, wasstraatgebruik, etc.), evenals de mogelijkheid om zelf dag- en weeklimieten, pincodes en wel of geen invoer van de kilometerstand te bepalen.Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en wens u alle goeds!
Met vriendelijke groet,

GABO Mobiliteitshuis
De heer M.M. Rijneveld

 


 

LET OP!

Vanaf heden werkt uw GABO tankpas niet meer.
Wat te doen met uw spaarpunten?


Tot eind van deze maand kunt u het bedrag op uw spaarkaart besteden aan onderhoud van uw auto in de GABO werkplaats. Wij adviseren u dit te doen. 


Binnen de AVG regelgeving kunnen wij uw gegevens en puntensaldo niet zondermeer overdragen aan een derde partij. Begin oktober 2019 maken bij een inventarisatie van alle nog niet verzilverde spaarpunten in onze werkplaats. 

Daarna ontvangt u een e-mail waarin wij u toestemming vragen uw gegevens te delen met Bosch Car Service Ducar. Na uw akkoord (voor 14 oktober) delen wij uw gegevens en puntensaldo met Bosch Car Service Ducar waar u de punten onder dezelfde voorwaarden kunt verzilveren.

 

 


 

De voordelen van ons Avia tankstation

- Het meest prijsvriendelijke tankstation van Alphen aan den Rijn
- 24 uur per dag / 7 dagen per week tanken.
- Ook Blue One 95 is bij ons verkrijgbaar
- Lucht voor het oppompen van uw banden.

 


 

Hoge kwaliteit brandstoffen

AVIA brandstoffen zijn zonder uitzondering van hoge kwaliteit en voldoen ruimschoots aan alle door de overheid gestelde normeringen. Onze benzines zitten ver boven de NEN EN 228 norm en dragen zo bij aan een hele lage CO2-uitstoot, schone motor en verlengen de levensduur van de motor.

Ook onze AVIA diesel is een geweldig product. Laagzwavelig, waardoor er minder milieuschade optreedt en de te leveren prestatie veel beter is dan de door de overheid gestelde NEN EN 590 norm. Door toevoeging van een aantal extra additieven verbetert de verbranding in de motor, wordt het brandstofsysteem beter beschermd en wordt paraffinevorming in de winter bij lage temperaturen voorkomen. Daarnaast blijft de motor bij het gebruik van AVIA diesel schoner, wat een positieve invloed heeft op de levensduur.