Uw auto is bij ons in goede handen, ongeacht welk merk!


Autoreparatie: vakkundig en snel

Een defect aan uw auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen. Daarom hanteren we bij het Gabo Mobiliteitshuis twee stelregels: we repareren het defect niet alleen vakkundig, maar we zorgen er ook voor dat u uw auto zo kort mogelijk hoeft te missen.

Alle kennis en apparatuur in huis

Het Gabo Mobiliteitshuis is het goede adres om een defect snel te laten repareren, want geen defect of storing is ons onbekend. Door de kennis en apparatuur die we in huis hebben, hebben we het probleem snel geïdentificeerd en opgelost. Daarbij zijn wij ook nog eens partner van Bosch Car Service.

De beste onderdelen van Bosch

We gebruiken bovendien alleen de beste onderdelen: onderdelen van Bosch. Bosch is de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Veel originele fabrieksonderdelen komen bij Bosch vandaan, dus de kwaliteit spreekt voor zichzelf. Bosch maakt onder andere ruitenwissers, bougies en remonderdelen. Bovendien heeft Bosch diverse systemen ontwikkeld die essentieel zijn voor de veiligheid van uw auto; denk aan ABS en ESP. Grote kans dat het ABS-systeem in uw auto is gemaakt door Bosch. De beste kennis over deze systemen vindt u dan ook bij Bosch Car Service.