LPG inbouw

De naam Gabo staat voor GAsBOuw.

Na de oliecrisis van 1973 werd er hard nagedacht over een alternatieve brandstof. Hieruit is het idee ontstaan om op LPG te gaan rijden. Om in deze behoefte te kunnen voorzien is in 1975 Gabo ontstaan. Een onderneming die op professionele wijze LPG in auto’s monteert.

Rijden op LPG is potentieel een stuk voordeliger dan andere motorbrandstoffen. Rijdt u meer dan 10.000 km per jaar, dan kan rijden op LPG voordeliger zijn dan benzine of diesel. Daarnaast heeft LPG een veel betere verbranding dan benzine of diesel. Rijden in een auto met LPG installatie is dus niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook beter voor het milieu. We rekenen u uw voordeel graag voor!

Wie op autogas (LPG) rijdt, is in economisch en milieutechnisch opzicht goed op weg. Het is financieel gezien een uiterst aantrekkelijke brandstof. Niet alleen door de prijs per liter, maar ook door de korting op de wegenbelasting als u met een G3-installatie rijdt. Tel daar de milieuvoordelen bij op en u begrijpt waarom autogas (LPG) in Nederland zo populair is.

Als LPG inbouw station van het eerste uur met jarenlange ervaring bezitten we over veel kennis en expertise. Door onze LPG ervaring en het Bosch Car Service lidmaatschap zijn we een van de weinige bedrijven in Nederland die de software van de LPG installatie direct kunnen fine tunen met de software van de benzine installatie. We beheersen dus beide disciplines. Hierdoor zijn we inmiddels specialist in het monteren van LPG g3 installaties voor de FSI, TSI en TFSI motoren in Audi,Volkswagen,SEAT en Skoda.
We kunnen 90% van alle voertuigen voorzien van een perfect werkende LPG installatie. Met garantie. En die andere 10% ? Daarvan zeggen we heel eerlijk dat het verstandiger is om met die auto niet op LPG te gaan rijden. Net als u, zitten wij ook niet te wachten op problemen.

Een offerte op maat

Wilt u op LPG gaan rijden? Belt u ons. We maken graag een offerte op maat. Pas op voor aanbieders met bodemprijzen voor LPG installaties. Bij het monteren van LPG moet er gewerkt worden aan essentiële componenten van uw auto. Dergelijke ingrepen moeten secuur gebeuren en weer perfect afgewerkt worden anders ontstaan er storingen in uw auto of LPG installatie. Ons advies is altijd gratis, maar nooit voor niets!