BH Bikes Evo Big Foot Pro

€3199,00

EVO Big Foot | ALL WHEEL DRIVE (AWD) 32 KM/H

De EVO AWD met zijn achterwielmotor van 350W en voorwielmotor van 250W en extra brede banden garanderen het beste rijplezier. Met vier rijstanden biedt hij een reactiviteit en maximale trapondersteuning – op welk terrein dan ook.

De EVO Big Foot is opgebouwd uit een AWD-systeem met een hoogefficiënte achterwielmotor van 350W en voorwielmotor van 250W, begrensd op 32km/u. De compacte tandwielmotoren bieden een optimale integratie zonder visuele impact en een koppeling geen enkele afbreuk doet aan de prestaties. De Evo Big Foot beschikt over een Q-waarde standaard en een conventionele versnellingsgroep (dubbel of driedubbel voorblad).

SOORTEN BESTURING

Plezier is gegarandeerd met de Evo Big Foot doordat hij verschillende typen ondersteuning tijdens het rijden mogelijk maakt.

AWD

Duale motorisering met slipbeheersing. Het systeem detecteert de slip tussen de motoren (>5% verschil in rotatie) en past het vermogen van elke motor aan waardoor de fiets een totale tractiecontrole verkrijgt.

ECO

Geoptimaliseerde Motorisering (starten met achterwielmotor en rijden met voorwielmotor) voor het laagste verbruik.
 

Achter- en voorwielmotor

De EVO Big Foot biedt een achterwielmotor van 350W en een voorwielmotor 250W.

Dubbele sensor

In de achtervork en de motor geïntegreerd, bieden ze een reactieve, schokvrije en krachtige trapondersteuning.

Accu

De EVO-serie bestaat uit geheel in het frame geïntegreerde Lithium-accu’s opgebouwd uit Samsung-cellen (EVO Big Foot 500Wh).

Afneembare LCD-display

De EVO-serie van BH Bikes is uitgerust met een compact en afneembaar LCD-display met meerdere inbegrepen functies.

Onze pluspunten